Van der Valk Tilburg ESD Systeemwanden

Glaswanden en -deuren van ESD Systeemwanden

Creëer ruimte, licht en toegankelijkheid

Met een glaswand wordt je ruimte opgedeeld zónder de ingrijpende verbouwing. En het mooie is, dat je geen ruimtelijkheid of licht verliest. Je krijgt de voordelen van een open en transparante werkplek en kunt toch in rust vergaderen of werken, door het geluidswerende glas.

Deuren en systeemwanden van glas

Het gevoel van een kantoortuin zonder de lasten? Met een glazen systeemwand maak je de ruimte transparant, maar kun je je gemakkelijk concentreren door de geluidswering. De glazen wanden van ESD Systeemwanden zijn brandwerend en doorvalveilig te maken. Ga je ook voor vergaderruimtes en wil je privacy in dezelfde stijl als de rest van de verdieping? We denken graag met je mee.

Waarom ESD Systeemwanden?

Of je nu een hotel in Groningen opent of een kantoor in Rotterdam: wij geven advies op maat én leveren door heel Nederland.

Begeleiding van A tot Z

Van advies tot inmeten en plaatsen: je wordt van begin tot eind begeleid door onze specialisten. Op welke manier jij wilt en nodig hebt.
Created with Sketch.

Kwaliteit om over te spreken

Wij leveren alleen via de gespecialiseerde afbouwsector. En na 18 jaar ervaring kunnen we best zeggen dat wij óók specialisten zijn.

Alles onder één dak

Je vindt ons kantoor én werkplaats onder één dak. Zo blijven we elke dag innoveren én waarborgen we de kwaliteit die we je beloven.