ESD Hago Den Bosch

Sapphire Enkelglaswand 25 mm

Voor de toegankelijke vergaderruimte

Door de vrijwel onzichtbare verticale scheiding middels een V-voeg en het slanke kaderwerk van slechts 33 millimeter creëer je een open, lichte en toegankelijke ruimte. De Sapphire wand bestaat namelijk bijna alleen maar uit glas. Hierdoor breng je afzonderlijke ruimtes dichter bij elkaar en vormen ze een transparant, maar overzichtelijk geheel.

Diabeter Blaak Rotterdam ESD Systeemwanden

Sapphire bij Diabeter

Sapphire

De ESD Sapphire wand onderscheidt zich door gebruik van een slank profielwerk. Het glas wordt centraal in het profielwerk geplaatst en door de verticale convex concaaf aansluiting is het gebruik van verticale profielen overbodig. Doordat het glas perfect op elkaar aansluit, zorgt de ESD Sapphire voor een lichte en toegankelijke ruimte. De ESD Sapphire is goed te combineren met dichte wanden, zoals de Onyx of Opal.

Technische specificaties

 • Wandtype

  Profielloze enkelglas wand

 • Wanddikte

  25 mm

 • Beglazing

  Enkel blank gelaagd veiligheidsglas

 • Koppeling

  Transparante tape

 • Geluidsisolatie

  Rw33dB - Rw39dB

 • Plafondprofiel

  33 mm vlak

 • Vloerprofiel

  33 mm vlak

 • Profielkleur

  RAL-kleur uit standaard ESD collectie

 • Wandhoogte

  Tot 3000 mm, hoger op aanvraag

De Rotterdam ESD Systeemwanden Sapphire

Sapphire bij Smallegange

Combineer je Sapphire met een kaderdeur?

De kaderdeur zorgt voor optimale tocht- en geluidswering. Het aluminium kader is beschikbaar in dezelfde kleur als de wandprofielen. De kaderdeur is brandwerend te maken en is verkrijgbaar als scharnierdeur en schuifdeur. Creëer nóg hogere geluidsisolatiewaardes met een kaderdeur met dubbel glas.

ESD Systeemwanden Rabobank Oisterwijk

Een HGD deur? 

Een deur van glas zonder aluminium kaders zorgt voor éxtra transparantie tussen ruimtes. Ga voor volledige transparantie of behoud lichtinval en creëer meer privacy door een toplaag, andere glassoort of kantafwerking. Beschikbaar als scharnierdeur of schuifdeur.

3M Delft ESD Systeemwanden

Óf een HPL deur?

Ga voor maximale geluidsisolatiewaarde en privacy met een HPL deur. Dit type deur past is overal toe te passen: of je ‘m nu in een glazen systeemwand of dichte wand plaatst. Werk de deur af naar keuze: van houtimitatie tot gefineerde look. Beschikbaar als scharnierdeur of schuifdeur.

CCIC Europe Rotterdam ESD